AVON Advance Techniques 360 nourishment | Recenze

14. května 2016 v 16:36 |  Ztracena v nákupech
Rozhodně nejsem veliký odborník přes vlasovou kosmetiku a už vůbec bych neměla být vzorová ukázka zdravých vlasů, ale to je právě důvod, proč zkouším tolik výrobků z této kategorie.

Už od mala mám velice řídké vlasy a neustále mě trápí vypadávání vlasů, na které mi zatím nepomohlo nic. Zároveň mám vlasy opravdu hodně slabé a stačí jeden den nepoužít přípravek na konečky a můžu se znovu nechat ostříhat. Nikdy mi nevydržely zdravé vlasy po ostříhání déle jak dva týdny, a i to byl extrém, ale vzhledem k tomu, že mám ráda dlouhé vlasy (a jednu dobu jsem je měla opravdu dlouhé), musím se stím nějak poprat.

Našla jsem neuvěřitelný "olejíček" od značky AVON, který mi pomohl se zbavit alespoň problému s poškozením. S přípravky experimentuji dál, ale na tento jsem recenzi nemohla neudělat.




Obal je velice praktický, obzvlášt pro mě, jelikož přes týden jsem na intru a potřebuju lahvičku brát s sebou domu. Stačí jen trocha místa v batohu navíc. Navíc se mi velice líbí odstín modré a celkový vzhled. I přes svou malou velikost mám po měsíci a půl s častým používáním ještě jednu třetinu olejíčku.

U použití je napsáno, že by se přípravek měl používat po umytí vlasů, já kvůli svému stavu vlasů každé ráno při rozčesávání a večer, než jsem šla spát. Když jsem začínala s používáním mé vlasy byly opravdu v hrozném stavu. Jo, ten návod tam určitě kvůli něčemu je, ale pomohlo to, tak co. Nyný nanáším jednou denně, nebo jednou za dva dny. Podle toho, jak si vzpomenu.

Výrazné zlepšení stavu vlasů jsem viděla hned po prvním týdnu a nyní po měsíci a půl mi příjde, jako bych měla vlasy někoho jiného. Konečky se netřepí, nekrepatí, ani nezacuchávají, což měly ve zvyku. Vlasy se lesknou a celkově vypadají zdravější a dokonce pevnější. Během používání jsem neměnila šampon ani nic jiného, proto zásluhu připiuji tomuto produktu.

Mile mě překvapila i příjemná vůně, kterou je celice těžké popsat, vlastně mě nenapadne ani jediná drobnost, ke které ji přirovnat. Ale mě se líbí na tolik, že mi připadá, že i ona samotná pomáhá. :D


+ rychlá pomoc
+ obal
+ vůně

- žádné nenacházím

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 marketts-cube marketts-cube | Web | 14. května 2016 v 20:15 | Reagovat

máš strašně krásný blog!:)

2 bestinblack bestinblack | 14. května 2016 v 20:22 | Reagovat

Moc děkuji! ☺

3 Daisy Moon Daisy Moon | E-mail | Web | 16. května 2016 v 16:18 | Reagovat

Na padání i růst vlasů je velmi účinný kofein, stačí smíchat olivový olej a rozpustné kafe (může být i normální ale já vždy z těch "drobků" měla zvláštní pocit. Napatleš si to v předklonu nad vanou do vlasů, na hlavu si hodíš igelitovej pytlík, přes to ještě turban z ručníku a necháš si to tam tak dlouho, jak jen to jde. Výsledkem jsou pak zdravější a hustější vlasy. Možná to ale není úplně ideální pokud si vlasy barvíš, protože ti začnou rychleji růst, tím pádem se brzy objeví odrosty. Velkou výhodou je, že je to přírodní. Nejsem si jistá, jestli ti to v tak extrémním případě nějak výrazně pomůže, ale zkusit se má všechno, ne? :)

4 bestinblack bestinblack | Web | 19. května 2016 v 13:39 | Reagovat

[3]: Páni! Moc děkuju, o tom jsem ještě neslyšela. Musím to vyzkoušet hned, jak se dostanu o víkendu domů. :) Sice si vlasy barvím, ale jen šamponem, takže dobarvuji každý měsíc i přesto, že odrosty nejsou moc velké, na černé je to bohužel ale hodně vidět, takže myslím, že s tímhle problém mít nebudu a doufám, že mi to alespoň trošku pomůže. :)

5 Jenna D. | jennadewan-tatum Jenna D. | jennadewan-tatum | Web | 19. května 2016 v 19:10 | Reagovat

Ty jo tak to jsem ráda, že jsem našla takovouto recenzi mám taky docela problém s vlasy a tohle rozhodně zkusím.. snad mi zabere jako tobě :)

6 bestinblack bestinblack | Web | 21. května 2016 v 22:22 | Reagovat

[5]: Doufám, že ano! :)

7 Sheilene Sheilene | Web | 27. května 2016 v 15:39 | Reagovat

Díky za tip! Určitě vyzkouším. :) Mám nějaký olejíček z oriflamu, ale vlasy mi přijdou po něm stejné. :/ Tak příště dám na tvoji radu. :)

8 bestinblack bestinblack | Web | 30. května 2016 v 11:57 | Reagovat

[7]: Také jsem měla hodně takových olejíčků, co vlastně vůbec nepomáhaly. :/

9 itsokay itsokay | Web | 21. června 2016 v 19:48 | Reagovat

Keďže som si minulé leto keď som sa dala ostrihať po plecia dala výzvu že sa už nebudem strihať a (konečne) si nechám narásť dlhé vlasy. Zatiaľ sa držím aj keď som niekedy v pokušení zájsť ku kaderníčke a dať to tentoraz úplne nakrátko :D. Nejakým divným spôsobom sa mi proste krátkovlasé dievčatá páčia- proste tá odvaha hodiť s krátkym účesom keď takmer všetci majú dlhý.

Každopádne mi tento experiment dosť zničil vlasy a aj napriek tomu že ich mám najdlhšie aké som kedy mala mám poriadne rozštiepené končeky. Keď budem mať čas tak asi skúsim (aj keď sa obávam že tomuto už pomôže len desať centi dole :D).

10 Bvlgari Bvlgari | Web | 4. prosince 2016 v 9:11 | Reagovat

super takže pomohlo? vraj aj umývanie vlasov rozmiešaným surovým vajíčkom pomáha, ale odskúšané ešte nemám

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama